Onze oplossingen voor:

BEDRIJF KOPEN

Wil je een bedrijf kopen? Om snel te kunnen groeien? Concurrentie de baas te blijven? Om je diensten- of producten portfolio te vergroten? Of om geografisch uit te kunnen breiden - binnen Nederland of zelfs internationaal? Dan is een bedrijf kopen een logische stap. In plaats van zelf alles op te zetten - wat tijd kost, neem je een kant-en-klare organisatie over.

Door het kopen van een bedrijf, koop je het personeel en de expertise, maar ook zaken als de organisatiestructuur, activa, marktpositie en het klantenbestand. Alles staat al. Dat klinkt makkelijk. Maar hoe koop je een bedrijf? Welke mogelijkheden zijn er? Waar vind je een bedrijf dat te koop is en aansluit bij jouw plannen? En hoe regel je financiering voor het kopen van een bedrijf? Daar weten wij wel raad mee. Of er nu al een bedrijf in beeld is of nog gevonden moet worden, wij helpen jou bij de koop van het bedrijf dat perfect bij jou past. 

Wat jouw volgende stap ook is

Wij zorgen voor een oplossing die past

Ben je nog aan het oriënteren op de mogelijkheden? Wij denken mee.

Van a tot z ontzorgd

Het volledige aankooptraject uit handen

Om tot de beste bedrijfsovername te komen, gaan we stapsgewijs te werk. Te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wat volgt is - in grote lijnen:

  • De financiële analyse. Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?
  • Het zoekprofiel opstellen. Naar wat voor bedrijf ben je op zoek? 
  • Potentiële bedrijven benaderen. We gebruiken ons netwerk en nemen persoonlijk contact op.
  • De onderhandelingen. Voorafgegaan door een waardebepaling.
  • De financiering regelen. Dit kan via de bank of een andere investeerder.

En tot slot maken we de deal rond. Het bedrijf is nu in jouw handen. 

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of word je liever teruggebeld?

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven