Beslagen ten ijs

ORIËNTEREN OP BEDRIJFSOVERNAME

Ben jij klaar voor een bedrijfsovername? Maar weet je niet waar je moet beginnen? En welke opties er überhaupt zijn? Of wil je jouw bedrijf verkopen en ben je op zoek naar een geschikte overnamekandidaat? Of naar iemand die juist in jouw onderneming wil investeren? Wij zijn overnamespecialisten en denken graag met je mee. Dit doen we tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Mét een goede kop koffie.

GRATIS ADVIESGESPREK

Het vrijblijvende adviesgesprek is bedoeld om kennis te maken. Elkaar beter te leren kennen. Wij vertellen wat wij doen en kunnen betekenen. Maar zijn met name benieuwd naar jou. Waar sta je nu en wat zijn jouw dromen voor de toekomst? En ook: waar loop je tegenaan? Soms líjkt snel verkopen de enige oplossing, maar is dat wel zo? En in het geval van aankopen: weet je precies wat je wilt of kun je wel wat bedrijfsovername advies gebruiken?

Tijdens het adviesgesprek vormen we een eerste beeld. We geven advies over de kansen en mogelijkheden en bespreken de aanvliegroute - zoals wij die voor ons zien. We kijken niet alleen naar de korte, maar ook naar de lange termijn. Ons gaat het er namelijk om dat jij er structureel beter van wordt. In alle opzichten. Pas als jij je kunt vinden in onze werkwijze en geschetste plannen en - niet onbelangrijk - een klik voelt, gaat onze samenwerking van start. Vrijblijvend is bij ons écht vrijblijvend.

EEN GOEDE DEAL SLUITEN MET FIJNE BEGELEIDING

Ik heb de begeleiding als zeer positief mogen ervaren. Vanaf het zoeken naar de juiste partij tot en met de onderhandelingen en closing van de deal. Dankzij jullie inzet, netwerk en fijne begeleiding hebben we een goede deal kunnen sluiten. 

Stefan Jansen
Isocoat

     Oprecht geïnteresseerd

     Volledig onafhankelijk

      Oplossingen op maat

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of word je liever teruggebeld?

Van a tot z ontzorgd

Bedrijfsovername, wij regelen het

Of je nu een ondernemer bent die droomt van het uitbreiden van het bedrijfsportfolio. Een doorgewinterde zakenman op zoek naar nieuwe kansen. Of de eigenaar van een familiebedrijf op zoek naar bedrijfsopvolging: wij ondersteunen jou bij elk onderdeel van het bedrijfsovername proces.

Bedrijfsovername is meer dan cijfers en contracten. Het is een spannend avontuur. Wij geven no nonsense advies en maken bedrijfsovernames simpel en succesvol. Geen ingewikkeld jargon. Gewoon duidelijke stappen naar succes. Van het identificeren van potentiële kansen en het evalueren van het bedrijfsovername aanbod tot het uitvoeren van grondige financiële analyses en het sluiten van de deal, wij nemen de stress uit het proces en laten jou vol vertrouwen de volgende stap zetten. 

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven