Corporate Finance Analist

Bob van der Veen

Mijn naam is Bob van der Veen en ik ben corporate finance analist bij Raeth. Ik houd mij bezig met de financiële- en bedrijfsanalyses. In de rol van financieringsspecialist heb ik al veel bedrijven in de Regio Zwolle mogen ondersteunen bij hun plannen. Waar ik energie van krijg? Als het lukt om een uitdagend traject naar tevredenheid van alle partijen tot een goed einde te brengen.

Analytisch en creatief

Het ondernemersverhaal stroomlijnen

Ondernemers kennen hun onderneming en hun sector vaak als geen ander. Voor hen is het echter lastiger om te doorgronden welke zaken echt relevant zijn voor banken. Banken denken anders dan ondernemers. Wij van Raeth zijn, mede door onze bancaire ervaring, goed in staat om het ondernemersverhaal te stroomlijnen en bankrelevant te maken. Zo vormen we een mooie brug tussen ondernemers en banken.

Ik vind het leuk om een businessmodel te doorgronden, de ontwikkeling in de cijfers te matchen met de trends in de onderneming en de sector en om dit te vertalen naar een goed begrijpelijk en leesbaar memorandum. Mijn kwaliteiten zijn dat ik analytisch sterk ben en goed hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden. Essentieel om te komen tot een scherpe analyse van een onderneming. Ook ben ik creatief in het bedenken van bijvoorbeeld financieringsstructuren. Mogen we ook voor jou aan de slag? Ik kom graag in contact.

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven