Corporate Finance Analist

Max Beijer

Ik ben Max Beijer, corporate finance analist bij Raeth. Ik help ondernemers met diverse zaken zoals fusies, overnames maar ook bij het verkrijgen van bancaire en alternatieve financiering. Ik houd me bezig met de financiële modellering en analyse, het analyseren van het business model en het schrijven van informatiememoranda. Door mijn werk kom ik veel aan de praat met gepassioneerde ondernemers.

Ondernemend en oplossingsgericht

Samen visie realiseren

Ik krijg energie van ondernemers met een passie voor hun vak. Van het gezamenlijk optrekken met de ondernemer om zijn of haar visie te realiseren, in een team van gedreven mensen. Met mijn ondernemende geest ben ik in staat ondernemers goed te begrijpen en als sparringspartner op te treden. Ondernemend dus, creatief, oplossingsgericht - met de nadruk op eigenzinnig. Zo kan ik het beste omschreven worden.

Met die eigenschappen treed ik op als klankbord voor ondernemers. Het is enorm gaaf om te zien hoe mijn bijdrage resulteert in groei en succes.Gezamenlijk ontwikkelen we de beste strategieën en oplossingen, zodat het volledige potentieel van het bedrijf benut wordt. Benieuwd wat mijn collega’s en ik voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven