Partner

Sander Jansen

Mijn naam is Sander Jansen. Als partner bij Raeth begeleid ik ondernemers in elke fase van hun klantreis. Of het nu gaat om financieringsvraagstukken, herstructureringsverzoeken en (strategische) aan- en of verkoopprocessen. Om te komen tot een gedegen en onderbouwd advies, is het noodzakelijk om primaire bedrijfsprocessen en verdienmodellen te doorgronden. 

Consistent en creatief

Ondernemingswaarde creëren

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je die doorgronding combineert met de inzet van een breed netwerk, ruime (bankiers)ervaring en een hoge mate van sectorale kennis, het zal resulteren in de creatie van ondernemingswaarde. Dat is mijn primaire drijfveer.

Om klanten bij deze belangrijke fases in het ondernemen te helpen, te begeleiden en te ontzorgen wil ik graag persoonlijk en goed benaderbaar zijn. Consistent en ondernemend in mijn gedrag. En anders en creatief denkend om te komen tot de voor jou beste en meest praktische (financierings)oplossing. De kritische tegenrol gedurende het volledige proces en het voortdurend stellen van realistische doelstellingen zie ik als hygiëne factor. Kan ik jou helpen bij het creëren van ondernemingswaarde? Neem dan contact op.

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven