Partner

Wouter Selhorst

Ik ben Wouter Selhorst. Partner bij Raeth. Opgegroeid in een ondernemersgezin liep ik als tiener al rond in ons familiebedrijf. Hier komt mijn passie voor ondernemen en ondernemers vandaan. Al in mijn tienertijd besloot ik te willen werken met en voor ondernemers. Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren en te triggeren op niet alledaagse onderwerpen. Niet denken in de standaardoplossingen, maar vanuit creativiteit. 

Nieuwsgierig en creatief

De vraag achter de vraag

Wat me aanspreekt in overnametrajecten is het persoonlijk begeleiden van ondernemers. Niet alleen vanuit mijn ervaring en expertise, maar vooral vanuit het menselijk aspect. Doordat ik het van heel dichtbij met mijn eigen ouders heb meegemaakt, weet ik welke emoties erbij komen kijken en hoe je hier mee om kunt gaan.

Mijn drijfveer is om de vraag achter de vraag op tafel te krijgen en daar een oplossing voor te vinden. In plaats van de standaardoplossing te adviseren. Het is inspirerend om dit soort gesprekken te voeren en te zien wat voor inzichten er ontstaan. Mensen zeggen dat ik altijd duidelijk zeg wat ik vind. Op een vriendelijke, creatieve, nieuwsgierige manier. Een tikkeltje eigenwijs en soms wat rebels. Ik hou van duidelijke afspraken en die ook nakomen. Ben jij een ondernemer met een vraagstuk dat een creatieve oplossing kan gebruiken? Ik kom graag in contact.

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven