Onze oplossingen voor:

BedrijfsFINANCIERING

Ben je van plan om te investeren, uitbreiden of aankopen? Dan kun je wel wat extra financiële middelen voor je bedrijf gebruiken. Maar bij welke zakelijke financier heb je de meeste kans van slagen? Is wat je bedenkt überhaupt te financieren? En hoe regel je de bedrijfsfinanciering - zonder jezelf tekort te doen? 

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij vinden de financier die past bij jou en jouw ambities. Ons doel is niet alleen om middelen te verkrijgen, maar ook om een duurzaam financieel fundament te leggen dat bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Wat jouw volgende stap ook is

Wij zorgen voor een oplossing die past

Ben je nog aan het oriënteren op de mogelijkheden? Wij denken mee.

Als het gaat om bancaire financiering fungeren wij als intermediair.

Lukt het niet bij de bank, dan is alternatieve financiering de oplossing.

Van a tot z ontzorgd

Het volledige financieringstraject uit handen

Om tot de beste oplossing te komen, kijken we naar de korte én de lange termijn. Welke plannen en dromen spelen er? We doen een financiële analyse, stellen een strategisch financieel plan op en benaderen verschillende financiers. We pakken het initiatief en creëren een benchmark. En jij? Jij focust je in alle rust op je onderneming.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of word je liever teruggebeld?

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven