Onze oplossingen voor

BEDRIJF VERKOPEN

Je wilt je bedrijf verkopen - of overweegt dat te doen. Omdat je de pensioengerechtigde leeftijd nadert. Omdat de veranderende markt je ertoe dwingt. Of omdat jouw bedrijf zo snel groeit, dat je toe bent aan de volgende fase. Omdat je geen bedrijfsopvolging hebt. Toe bent aan iets anders. Of omdat je gewoonweg de waarde wilt verzilveren. Wat de reden ook is dat je jouw bedrijf wilt verkopen, wij begeleiden jou. Stap voor stap. Persoonlijk, transparant en volledig onafhankelijk.

Van de bedrijfswaardering tot het zoeken van potentiële kopers en van het due diligence onderzoek tot de daadwerkelijke transactie: jij wordt volledig ontzorgd. Wij hebben het netwerk voorhanden en de expertise in huis. Wij weten welke externe factoren een rol van betekenis hebben en snappen hoe we jouw bedrijf het beste in de markt zetten. En jij? Jij focust je in alle rust op je onderneming.

Wil je jouw bedrijf verkopen?

Wij zorgen voor een oplossing die past

Ben je je nog aan het oriënteren op de mogelijkheden? Wij denken mee.

Een interne koper gevonden? Wij begeleiden jouw management buy-out.

Van a tot z ontzorgd

Het volledige verkooptraject uit handen

Het verkopen van een bedrijf gaat niet over één nacht ijs. Het is complex, spannend en gaat gepaard met emoties. Logisch. Je hebt je ziel en zaligheid in je bedrijf gestopt. Wij zijn daarom niet alleen financieel adviseur, maar ook sparringpartner en steunpilaar. We willen dat je je gehoord en gesteund voelt. En vertrouwd.

Dat begint met een vrijblijvende kennismaking. Waarin we goed aftasten. Wil je écht je bedrijf verkopen of is er misschien een oplossing die beter past? En wat wil je bereiken met de verkoop van jouw bedrijf? Is dat het maximaliseren van de financiële opbrengst of spelen ook aspecten als het behouden van jouw nalatenschap en bedrijfscultuur een rol? En ook belangrijk: welke dromen spelen er nog? Om de beste oplossing te bepalen, kijken wij naar de korte én de lange termijn. Het gaat ons om het grotere plaatje. En om jou.  

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of word je liever teruggebeld?

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven