Ambities bijbenen met circulaire bouwer Kreeft

Om de ambities bij te kunnen benen vroeg Bouwbedrijf Kreeft uit Ede ons om aan de slag te gaan met een financieringsvraagstuk voor de lange termijn. Dat deden wij, met een mooie match als resultaat.

Ambities bijbenen met circulaire bouwer Kreeft

Bouwbedrijf Kreeft is een ambitieuze bouwer met sterk circulaire ambities. Het eigen bedrijfspand is een schoolvoorbeeld waarin modern bouwen gecombineerd wordt met circulariteit en duurzaamheid. Een bezienswaardigheid voor iedereen die actief wil zijn met duurzaam en circulair bouwen.

Als koploper is Kreeft de afgelopen jaren gegroeid tot een allround ontwikkelende aannemer met aansprekende klanten. Om deze ambitie kracht bij te zetten heeft Raeth geholpen om de juiste financiële partner voor de komende jaren te selecteren.

Wouter en Maurice hebben ons geholpen met het vinden van de juiste partij. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, waarbij ze onze wensen op de juiste manier vertaald hebben naar de verschillende banken. Met als gevolg dat wij de beste deal, bij de juiste partner hebben gevonden.
Dirk Jan van den Brink

Door in gesprek te gaan, wisten wij de wensen van Kreeft te vertalen naar een duidelijk verhaal. En een duidelijk plan. Partijen werden benaderd en de juiste match werd gecreerd. En Bouwbedrijf Kreeft? Die kan weer bouwen aan de toekomst. 

Naar boven