Arbon verkocht een aandelenbelang aan een Nederlandse investeringsgroep

Groothandelaar Arbon heeft een aandelenbelang aan een Nederlandse investeringsgroep verkocht. Raeth trad met succes op als adviseur van de verkoper.

Arbon verkocht een aandelenbelang aan een Nederlandse investeringsgroep

Arbon is actief als groothandel van appendages en slangen. De verkoop vindt uitsluitend plaats via exclusieve dealers.

De huidige directeur wilde zijn medeaandeelhouder uitkopen en gelijktijdig een investeerder aantrekken om expertise toe te voegen en gezamenlijk groei te realiseren. Hierbij heeft de zittende directeur zijn aandeel uitgebreid en de investeerder primair geholpen om de medeaandeelhouder uit te kopen. De huidige directeur zocht hierbij naar een sparringpartner die kan bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en het in kaart brengen van potentiële over te nemen partijen.

Ik heb de samenwerking met Wouter als zeer prettig ervaren. De afspraken en verwachtingen vooraf waren duidelijk. Bovendien vond ik de begeleiding tijdens het gehele proces prettig en persoonlijk. Kennis, kunde, ervaring, empathie en eerlijkheid zijn wat mij betreft kernwoorden die Wouter typeren en die hij toepast tijdens het traject. Hij brengt de juiste mensen bij elkaar. Ook weet hij de emoties goed te filteren. Door rationeel de onderhandelingen in te gaan, slaagden we erin om de juiste deal te sluiten. Kortom, Wouter is iemand die ik van harte aanbeveel.
Marcel Meijerink

Uiteindelijk is deze match gevonden bij een Nederlandse investeerder. Deze heeft dezelfde normen en waarden als de directeur en de expertise om bij te dragen aan de specifieke hulpvraag van Arbon.

Naar boven