Mela Media verwerft Retrospect boekproducties en bouwt haar strategische marktpositie uit

Joost Heidekamp en Evelien Heidekamp, de eigenaren van Mela Media, zijn in de gelegenheid gesteld om hun strategische partner Retrospect Boekproducties over te nemen. Retrospect heeft een onderscheidende positie in ‘supermarktland’.

Mela Media verwerft Retrospect boekproducties en bouwt haar strategische marktpositie uit

Ze ontwikkelen spaaralbums van onder andere lokale sportverenigingen, maar ook historische spaaralbums en daarnaast hebben ze een aantal eigen vernieuwende concepten. De perspectieven van de businesscase zijn interessant met volop creatieve mogelijkheden. De acties zijn vrijwel altijd een gezamenlijke actie van (lokale) verenigingen en een supermarkt die lokaal en maatschappelijk actief wil zijn. Deze samenwerking zorgt voor veel solidariteit en dynamiek in de gemeenschap en is daardoor sterk onderscheidend ten opzichte van landelijke acties. Door de samenvoeging van beide ondernemingen wordt verder gebouwd aan een onvergelijkbare onderneming.

Raeth B.V. heeft de ondernemers mogen ontzorgen en begeleiden gedurende het totale aankoopproces en bij het aantrekken van de overnamefinanciering. Het proces van aankoop is open, plezierig en transparant verlopen, mede door het goede partnerschip met de verkopers en hun adviseurs.

Familie Heidekamp heel veel plezier en succes met het voortzetten van deze prachtige samengevoegde ondernemingen.


Naar boven