PeeWee International succesvol verkocht aan het Duitse Catamore GmbH

De eigenaar van PeeWee had geen bedrijfsopvolging binnen de eigen gelederen en besloot daarom zijn bedrijf te verkopen. Wij mochten het verkooptraject van a tot z begeleiden. Een intensief traject volgde.

PeeWee International succesvol verkocht aan het Duitse Catamore GmbH

PeeWee staat bekend om haar unieke kattenbaksysteem. Uniek vanwege het duurzame design en de unieke natuurlijke houtkorrels. Het concept is de afgelopen jaren omarmd door een groot aantal eindgebruikers en ligt in het assortiment van de grootste retailers in de Benelux en de rest van de wereld. In een wereld waar duurzaamheid en circulariteit centraal komt te staan, is PeeWee een passende toevoeging.

Doordat de voormalig eigenaar Göran Frankler geen bedrijfsopvolging binnen de eigen geledingen had, besloot hij de onderneming te verkopen. Hij klopte bij ons aan, omdat hij een partij zocht om hem van a tot z te ontzorgen. 

Raeth heeft ons van A tot Z begeleid in dit traject. Ze begrepen de emoties die er voor ons bij kwamen kijken heel goed. Het voelt toch een beetje als het verkopen van ‘ons kindje’. Daarnaast merk je gewoon dat ze dit vaker hebben gedaan en hebben ze de allerbeste deal voor ons gerealiseerd. Deze uitkomst hadden we nooit verwacht. Nu kunnen we ons gaan toeleggen op andere dingen in het leven en gaat PeeWee een volgende fase in met Michael en Frank.
Göran Frankler

Na een intensief traject is er koper gevonden: Catamore GmbH. Catamore heeft vestigingen in Nederland en Duitsland en is bekend met het PeeWee concept. Daarnaast verkopen zij aanverwante producten voor katten. De perfecte koper dus.

Naar boven