Raeth begeleidt Librije Groep naar volgende fase

Een financieringsvraagstuk van sterrenrestaurant De Librije: daar wilden wij ons wel in vastbijten. We mochten een financieringsaanvraag begeleiden van de herstructurering en toetreding nieuwe aandeelhouders.

Raeth begeleidt Librije Groep naar volgende fase

Door de aandeelhouders van sterrenrestaurant De Librije werden wij gevraagd om de financieringsaanvraag te begeleiden van de herstructurering en toetreding nieuwe aandeelhouders. Wij hebben om die reden een volledig financieringsmemorandum opgesteld met alle benodigde informatie voor de uitgenodigde banken. Vervolgens is de bank geselecteerd met de beste financieringsoplossing.

Het betrof een mooie en intensieve samenwerking met de specialisten van Centaur (Vincent Wensink en Vincent Hoitink) en Theo van den Brink (zelfstandig gevestigd registeraccountant).

Maurice heeft ons als Librije Groep geholpen met de financiering en hulp van strategische groei. Hij is iemand die goed kan luisteren, in de relatie staat en snapt wat ondernemers drijft.
Vincent Wensink

Wij willen Jonnie & Thérèse Boer hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen. Heel veel plezier en succes met het verder uitbouwen van jullie mooie internationale onderneming. Ook Jimmie en Isabelle Boer en Nelson Tanate heel veel succes met de eerste ondernemersstappen. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Naar boven