Trans-Com verkocht aan Dubbeldam Holding

Het Harderwijkse bedrijf Trans-Com is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van producten voor de inzameling, overslag en transport van grondstoffen en afvalstromen. De afgelopen decennia heeft Leen Wijnbergen Trans-Com opgebouwd tot de onderneming die er nu staat.

Trans-Com verkocht aan Dubbeldam Holding

Na ruim 20 jaar neemt Leen Wijnbergen afscheid als aandeelhouder en bestuurder van Trans-Com en draagt het stokje over aan Dubbeldam Holding. Met deze overname versterkt Dubbeldam haar positie binnen de industriële sector.

Ruim een jaar geleden werden wij benaderd door Leen met het verzoek om eens te komen praten over zijn bedrijfsopvolging. Zijn zoon had net daarvoor aangegeven dat hij geen ambities had om het familiebedrijf over te nemen, waardoor Leen een plan B moest oppakken. Na intensieve gesprekken waarin alle optie zijn doorgenomen, is erg voor gekozen om een strategische partij te zoeken die past bij het DNA van Trans-com. Een partij die de kernwaarden van een familiebedrijf begrijpt en waar het personeel een goed onderdak kan vinden.

Deze partij is gevonden in de Dubbeldam Groep. De overname is afgelopen dinsdag met succes afgerond, waarmee wij alle partijen van harte feliciteren. Wij wensen Dubbeldam Groep veel succes met het verder uitbouwen van de onderneming.

Voor zowel de kopers als voor de verkoper is deze deal succesvol afgerond en is uiteindelijk een goede basis gelegd voor de continuïteit van de ondernemingen naar de toekomst.

Naar boven