Krachten bundelen

FUSIES VAN BEDRIJVEN

Bij fusies van bedrijven draait het vaak om consolidatie. Twee bedrijven, beiden goed in wat ze doen, komen samen. Gunstig. Het klantenbestand wordt uitgebreid. Er is minder concurrentie. En door vergroting van kennis gaan de overheadkosten omlaag. Samen sterker dus.

EEN DUURZAAM FUNDAMENT

Maar wat komt er allemaal kijken bij een fusietraject? Wat is jouw bedrijf eigenlijk waard? Of het bedrijf waar je mee wilt fuseren. En hoe kom je tot de beste deal? Wij vinden de oplossing die past bij jou en jouw ambities. Ons doel is niet alleen om op korte termijn succes te hebben, maar ook om een duurzaam fundament te leggen dat bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

EEN GOEDE DEAL SLUITEN MET FIJNE BEGELEIDING

Ik heb de begeleiding als zeer positief mogen ervaren. Vanaf het zoeken naar de juiste partij tot en met de onderhandelingen en closing van de deal. Dankzij jullie inzet, netwerk en fijne begeleiding hebben we een goede deal kunnen sluiten. 

Stefan Jansen
Isocoat

     Oprecht geïnteresseerd

     Volledig onafhankelijk

      Oplossingen op maat

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Of word je liever teruggebeld?

Van a tot z ontzorgd

Het volledige fusietraject uit handen

Of je nu van plan bent om te fuseren en de mogelijkheden aan het verkennen bent. Een bedrijf op het oog hebt om mee te fuseren - of bent benaderd. Een lening nodig hebt. Of wilt weten hoe je een fusie het beste kunt financieren. Wij staan jou bij. Wij zijn specialisten op het gebied van fusies van bedrijven en hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Terwijl wij het traject in goede banen leiden, focus jij je op jouw onderneming. Dat geeft rust.

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven