Dromen tot leven brengen

ORIËNTEREN OP BEDRIJFSFINANCIERING

Ben jij je aan het oriënteren op het ophalen van bedrijfsfinanciering? Omdat je je machinepark wil uitbreiden, omdat je wil automatiseren of een nieuw bedrijfspand wil aankopen? Wij denken graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel toetsen: zijn je plannen haalbaar - of niet. Dit doen we tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Bij ons geen drempels. Geen vraag om jaarcijfers. Wij gaan direct in gesprek.

GRATIS ADVIESGESPREK

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek willen we kennismaken. Vertellen wat wij doen en kunnen betekenen. Maar vooral: achterhalen wie jij bent. Wat drijft jou en wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Met die informatie vormen we een eerste beeld en geven we advies over de kansen en mogelijkheden. Welke aanvliegroute bevelen we aan? Bij welke zakelijke financier(s) heb je de meeste kans van slagen? En met welke bedrijfsfinancieringsvorm? 

Wij richten ons bij de bedrijfsfinanciering ophalen niet alleen op bancaire, maar ook op alternatieve en vastgoedfinanciering. En niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn. Ons gaat het er namelijk om dat jij er structureel beter van wordt. In alle opzichten. Dromen waarmaken lukt niet met een incidentele benadering. Alleen met een langdurige relatie en een bestendige lange termijnvisie. En dat begint bij een goede eerste én vrijblijvende kennismaking.

KUNDIGE  EN PRETTIGE ONDERSTEUNING

Waar vind ik zo snel de tijd en rust om een financieringsplan op te stellen? Gelukkig kwamen wij al snel in contact met Ronald en Maurice. Ze hebben ons bij de hand genomen en ervoor gezorgd dat er een gedegen financieringsmemorandum kwam te liggen. 

Mark Mud
Mud Grond- en Transportwerken

     Oprecht geïnteresseerd

     Volledig onafhankelijk

      Oplossingen op maat

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Of word je liever teruggebeld?

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven