Specifiek gericht op de branche

VASTGOEDFINANCIERING

Wil jij een nieuw kantoor- of winkelpand aankopen, bestaand vastgoed herontwikkelen of een nieuwbouwproject financieren? En heb je daar financiële middelen voor nodig? Dan is bij de bank aankloppen een optie. Zeker. Maar of het de beste route is, dat is de vraag. Banken hebben namelijk een wisselend beleid als het gaat om vastgoed. Een alternatief is vastgoedfinanciering - specifiek gericht op deze branche.

SNELLE FINANCIERING VOOR JOUW VASTGOEDPROJECTEN

Hoeveel kun je lenen en waar krijg je de beste voorwaarden? Hoe dien je een aanvraag in? Welke gegevens zijn er nodig? Roept het aanvragen van vastgoedfinanciering vragen op? Wij begeleiden jou. Stap voor stap. Wij nemen jouw financieringsaanvraag volledig uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke financieringsvorm het beste bij jou en jouw plannen past. En welke financierders we het beste kunnen benaderen. We weten wat we kunnen verwachten tijdens het traject en zetten ons netwerk in om de beste aanbieding naar boven te krijgen. Kortom, wij bijten ons vast. En jij? Jij focust je in alle rust op je onderneming.

OPSTELLEN VAN EEN MEERJAREN STRATEGISCH PLAN

Raeth begeleidde de directie van Horstra bij het opstellen van een meerjaren strategisch plan. Ook adviseerde Raeth over het aantrekken van financiering bij de huisbank, bestemd voor nieuwbouw en om de benodigde investeringen te blijven voldoen. 

Directie van Horstra 
Horstra Technology

     Oprecht geïnteresseerd

     Volledig onafhankelijk

      Oplossingen op maat

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Je hebt een idee voor de korte termijn, maar wat zijn je dromen voor de lange termijn? Dáár zijn wij nou benieuwd naar. Om tot de ideale oplossing te komen, kijken wij naar het totale plaatje. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Of word je liever teruggebeld?

Voor nu en voor de toekomst

VASTGOEDFINANCIERING, WIJ REGELEN HET

Het traject voor het aanvragen van bedrijfsfinanciering begint met een persoonlijke intake. We hebben het tijdens dit gesprek uitgebreid over jouw bedrijf, de financieringsdoelen en onze rol in het traject. Ook zijn we benieuwd naar je toekomstdromen. Die zouden zomaar eens van invloed kunnen zijn op de investeringssom. Blijken jouw plannen haalbaar en hebben we alle informatie verzameld? Dan gaan we over naar de engineeringsfase.

In de engineeringsfase wordt de financieringscapaciteit berekend en werken we de ideale financieringsstructuur uit. Deze leggen we je voor. Ook stellen we een memorandum op: een gedetailleerd financieel plan dat de kern van jouw bedrijf, de businesscase, en de voorgestelde financieringswijze uiteenzet. Het memorandum dienen we in bij één of meerdere financiers - om te kunnen benchmarken. Uit de aanbiedingen die we retour krijgen, selecteren we de beste. Vervolgens zorgen we dat er een gefiatteerde offerte komt en tot slot helpen we bij het uitboeken van de zakelijke financiering. Van a tot z ontzorgd dus. Efficiënt en met oog op de toekomst. Dat geeft rust. 

Partners

Wij hebben verschillende partners. Zoals Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. En BOBB, belangenbehartiger van aangesloten overnameadviseurs.

Naar boven