Komt tijd komt Raeth

OVER ONS

Wij zijn Raeth. Team voor ondernemers. Wij staan aan jouw zijde bij het regelen van financiering of het begeleiden van de aan- en verkoop van jouw bedrijf. Wij zijn adviseur, financieel expert, sparringpartner en steunpilaar in één. 

Waar wij langs komen, creëren we impact. Met concrete resultaten als gevolg. Wij dagen jou uit om verder te denken. Groter. Waar wil je naartoe? Wat is je strategische plan? Waar dróóm je over? Wij vinden het belangrijk om een duurzame oplossing te bieden. Eentje waar je jaren mee vooruit kan.

Met Raeth en daad

Het DNA van Raeth

Onafhankelijk, kundig, bevlogen. Raeth in een notendop. Welke uitdaging ook voor ons ligt. Wij pakken hem met beide handen aan. Het doel: zorgen dat jij er structureel beter van wordt. In alle opzichten. Dromen waarmaken lukt niet met een incidentele benadering. Alleen met een langetermijnvisie. En een goede, langdurige relatie. 

Wederzijds vertrouwen is dan ook de basis van elke samenwerking. Leg jouw vraagstuk met een gerust hart bij ons neer. Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou verder te helpen. Jou van a tot z te ontzorgen. In ons zakendoen herken je het DNA van de regio waarin we gevestigd zijn: de regio Zwolle. Wat dat DNA kenmerkt? Een transparante houding, het tonen van eigenaarschap, opdrachten niet onnodig complex maken en oprechte aandacht voor de persoon. Wij staan aan je zijde, met raad en daad.

De mensen achter Raeth

TEAM VOOR ONDERNEMERS

Ons team bestaat uit een zestal professionals. Empathisch, kritisch en bevlogen. Samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring in de financiële sector. Waar wij komen, creëren we impact. Met concrete resultaten als gevolg.

Bob van der Veen

Corporate Finance Analist

Max Beijer

Corporate Finance Analist
Naar boven