Fusion plaza succesvol begeleid met het aantrekken van groeikapitaal

De groep van Fusion Plaza beschikt over een aantal toonaangevende wereldrestaurants in Midden- en Oost-Nederland. Zes dagen in de week genieten veel gasten van heerlijk wereldse gerechten. Raeth heeft fusion Plaza succesvol begeleid met het aantrekken van groeikapitaal.

Fusion plaza succesvol begeleid met het aantrekken van groeikapitaal

De locaties van Fusion Plaza bieden ruime capaciteit en gezellige sfeer voor de gastvrijheid van groepen en kleine gezelschappen. De succesformule van Fusion Plaza heeft een ideale plek gevonden in Nunspeet. Eind vorig jaar is het onroerend goed aangekocht en in de komende maanden wordt het flink verbouwd om een sfeervol en energiezuinig wereldrestaurant te realiseren.

Aan de adviseurs van Raeth is gevraagd om een financieringsoplossing voor de huisvestingsplannen uit te werken om een mooie basis te leggen voor verdere groei van deze onderneming. Wij zijn trots op het eindresultaat! Een gevolg van een zorgvuldige samenwerking met de aandeelhouders van Fusion Plaza, de huisbank en de eigen en een externe accountant.

Binbin Zhou en de andere aandeelhouders en stakeholders hartelijk bedankt voor het gestelde vertrouwen en de mooie samenwerking!


Naar boven