Het Mud dit jaar gebeuren!

Door groei en verhuizing had Mud Grond- en Transportwerken extra financiële middelen nodig. Wij namen het financieringsvraagstuk uit handen en zorgden ervoor dat Mud zich ondertussen zorgeloos met zijn eigen business bezig kon houden.

Het Mud dit jaar gebeuren!

Mud Grond- en Transportwerken gaat dit jaar verhuizen naar een schitterende Zwolse locatie op het bedrijventerrein Marslanden. Ondernemer Mark Mud heeft samen met zijn medewerkers de sterke ambitie om de onderneming verder te laten groeien. De nieuwe hoofdvestiging aan de Carl Benzstraat 6 bood hiervoor de ideale locatie om de sterke groei te continueren. Maar daar waren wel extra financiële middelen voor nodig.

Wij werden gevraagd het financieringsplan uit handen te nemen. Na gesprekken met Mark stelden we een memorandum op en vroegen we verschillende financiers een aanbod te doen. 

Als ondernemer ben je de hele dag in de weer met je business. Als dan plotseling de mogelijkheid zich aandient om alle bedrijfsactiviteiten te concentreren op één locatie dan is het wel even schakelen. Waar vind ik zo snel de tijd en rust om een financieringsplan op te stellen? Gelukkig kwamen wij al snel in contact met Ronald en Maurice. Ze hebben ons zo gezegd bij de hand genomen en ervoor gezorgd dat er vervolgens een gedegen financieringsmemorandum kwam te liggen. Op basis hiervan werden diverse financiers uitgenodigd een aanbieding te maken. Gelukkig hebben wij uiteindelijk met onze huisbank de deal kunnen sluiten. Wij zijn erg content met het resultaat en bedanken Raeth voor hun kundige maar bovendien ook prettige ondersteuning.
Mark Mud

Uiteindelijk was het de huisbank van Mark Mud waar de deel mee gesloten werd. Van a tot z ontzorgd. Nu kan Mud zich weer richten op de toekomst, op de nieuwe locatie.

Naar boven