Mondiale speler Nijl Group krijgt hulp van Raeth

Nijl is al jarenlang gespecialiseerd in onderhoudsplatforms voor de vliegtuigindustrie. In de afgelopen jaren heeft de onderneming haar scope verbreed en groeien ze ook in nieuwe markten, zoals de rail- en energiesector. De internationale projecten worden volledig ontworpen en ondersteund door de technici van Nijl vanuit haar hoofdkantoor in Zwolle. Voor meer info, zie www.nijlgroup.com

Mondiale speler Nijl Group krijgt hulp van Raeth

In de afgelopen maanden hebben wij met de aandeelhouders, directie en financieel management de financieringsmogelijkheden grondig onderzocht. Als Raeth kijken wij daarbij niet alleen naar de behoefte anno nu. Veel belangrijker is om een toekomstgericht plan te ontwikkelen die volstaat voor de groei van de komende jaren.

Met onze opdrachtgevers hebben wij een gezamenlijk plan ontwikkeld, die de huisbank alle relevante informatie biedt. Namelijk een volledige beschrijving van de businesscase en de belangrijkste business drivers. En aansluitend ook een complete financiële analyse. Maar bovenal een structuur die voor de onderneming wenselijk is.

Het Raeth effect is dan een snel bancair proces met invulling van de gewenste behoefte !

Wij willen onze opdrachtgevers Marc Huitink en Norbert Pieterse hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen. Henry van Maanen bedankt voor de plezierige en kundige samenwerking. Intermediairsdesk Rabobank, jullie hebben weer prima werk geleverd.

Ook hulp nodig voor een financiering of investering?

“Creëer en regel voor ons de juiste bancaire structuur, zodat wij de internationale groei goed kunnen faciliteren”, dat was de opdracht voor Raeth.

De onderneming is weer klaar om de komende jaren haar leidende positie in te branche verder uit te bouwen.

Naar boven