Niet twijfelen, maar GEWOONDOEN: Amy Wielink en Arnold Schra nemen toonaangevende regionale woninginrichter over

GEWOONDOEN, het in Colmschate gevestigde bedrijf actief in de verkoop van woonaccessoires en meubelen alsmede hoogwaardig interieuradvies, zocht naar een nieuwe locatie voor de realisatie van haar groeiambities. Ivo Dijkerman kwam met een unieke locatie in Bathmen, waarin Bronsvoord Woninginrichting is gevestigd. Deze onderneming richt zich ook op interieuradvies en levert producten op het gebied van wonen, slapen en outdoor met een sterke regionale positionering en een gevestigde naamsbekendheid. 

Niet twijfelen, maar GEWOONDOEN: Amy Wielink en Arnold Schra nemen toonaangevende regionale woninginrichter over

Een sterke chemie tussen koper en verkoper bleek geboren, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een strategische overname en samenvoeging van de bedrijfsactiviteiten. Amy Wielink en Arnold Schra zetten de bedrijfsactiviteiten voort met ingang van 1 juni jl.

Naast de verbreding van het productaanbod en de toevoeging van nieuwe sterke merken, wordt ook verder gebouwd aan het opzetten van een eigen GEWOONDOEN label en wordt de dienstverlening uitgebreid naar de zakelijke markt. De samenvoeging betekent dat voortaan elk type klant, particulier of zakelijk, een one-stop-shop beleving en advies geboden kan worden voor raam, vloer, wand en woondecoraties.

Wij hebben de ondernemers van A tot Z bijgestaan in dit traject vanaf het moment dat ze in contact wilden komen met de verkoper, waaronder de volgende activiteiten:

-              Ondersteuning en begeleiding in het biedingsproces
-              Onderhandeling en uitbrengen van de bieding
-              Structurering van de organisatie en de overname financiering
-              Begeleiding in het documentatieproces

Wij willen Amy Wielink en Arnold Schra bedanken voor het gestelde vertrouwen en kijken terug op een geslaagd traject. Met deze transactie is een solide basis gelegd voor de toekomst en aan de uitbouw van de toonaangevende naamsbekendheid in de regio Deventer - Zutphen - Laren.

“De toegevoegde waarde van Raeth in dit aankooptraject is voor ons de combinatie van een persoonlijke benadering, deskundigheid en de oplossingsgerichtheid in de structurering van de transactie”
Amy Wielink

Voor zowel de kopers als voor de verkoper is deze deal succesvol afgerond en is uiteindelijk een goede basis gelegd voor de continuïteit van de ondernemingen naar de toekomst.

Naar boven