Raeth begeleidt succesvol het zittend management bij de koop van een meerderheidsbelang in Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst

Op verzoek van de huisbank is Raeth gevraagd om een tweetal managementleden te begeleiden bij de aankoop van de aandelen in Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst. In eerste instantie was het de bedoeling om een volledige management buy-out te begeleiden, maar uiteindelijk blijft ook de verkoper als medeaandeelhouder en directielid betrokken bij de onderneming(en).

Raeth begeleidt succesvol het zittend management bij de koop van een meerderheidsbelang in Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst

Raeth heeft in dit totale koopproces ook de overnamefinanciering gestructureerd en aangetrokken bij de huisbank.

Wegbeveiliging Staphorst is al meer dan 40 jaar een begrip in de specialistische markt van aanrijdbeveiliging in Europa. Ze levert en monteert gestandaardiseerde en op maat gemaakte aanrijdbeveiliging voor zeer gerenommeerde bedrijven. Wilt u meer weten van deze unieke onderneming: www.wegbeveiligingstaphorst.nl.


Staalhandel Staphorst is dé groothandel in de regio Staphorst, waar je terecht kun voor alle denkbare staalprofielen. Wilt u hier meer over weten: www.staalhandelstaphorst.nl.  

Het totale koopproces is open en transparant verlopen. Het persoonlijke contact, de korte lijnen en de ontzorging hebben bijgedragen aan deze succesvolle aandelenoverdracht. Wij hebben de toegevoegde waarde van Raeth ervaren door de professionele en kundige benadering en ze hebben ons duidelijkheid verschaft in deze complexe materie.
Simon Lopers en Richard Schra

Voor zowel de kopers als voor de verkoper is deze deal succesvol afgerond en is uiteindelijk een goede basis gelegd voor de continuïteit van de ondernemingen naar de toekomst.

Naar boven