Succesvolle Begeleiding van Reath bij het management buy-out voor Bureau Cicero

Voor Bureau Cicero heeft Raeth een management buy-out begeleid namens de verkoper. Vijftig procent van de aandelen is hierbij overgenomen door de medeaandeelhouder.

Succesvolle Begeleiding van Reath bij het management buy-out voor Bureau Cicero

Bureau Cicero is gespecialiseerd in de controle op verplichtingen uit arbeid. Zij helpen bedrijven om te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving als het gaat om werk.

Een van de aandeelhouders benaderde ons met de vraag of we konden helpen met het verkopen van zijn aandelen. Hij naderde de pensioengerechtigde leeftijd en wilde om deze reden zijn aandelen verkopen aan zijn medeaandeelhouder. Ook een verschil van inzicht over de te volgen koers tussen de beide aandeelhouders speelde mee.

Wouter en Ronald hebben ons uit een impasse geholpen door de emoties uit het traject te filteren. De persoonlijke relatie en het goed begrijpen van de emoties die bij dit verkoopproces komen kijken, hebben geleid tot de overdracht van de aandelen aan mijn medeaandeelhouder. Je merkt dat Raeth dit vaker heeft gedaan. Met respect voor alle partijen is daardoor het beste eindresultaat voor mij behaald.
Theo van Leeuwen

Ondanks soms hoog oplopende emoties, is er met succes een deal gesloten. De uittredend aandeelhouder is naar tevredenheid uitgestapt en bleef slechts een beperkte periode betrokken, precies zoals hij voor ogen had.

Naar boven