Test

Opening nieuw kantoor

Vrijdag 8 september 2023 openden wij ons nieuwe kantoor een half jaar nadat we erin getrokken zijn. Samen met onze partners hebben we gekeken hoe het kantoor maximaal circulair gecreëerd kon worden en we zijn er trots op dat dit voor veel van de gebruikte materialen en inrichting gelukt is.

Opening nieuw kantoor

De weersomstandigheden waren goed, dus de voortekenen waren uitstekend. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben wij met vrienden, familie en zakenrelaties uit de regio deze mijlpaal gevierd. We kijken terug op een fantastische bijeenkomst, met een overweldigende opkomst. Iedereen bedankt voor de komst en de interesse voor ons nieuwe kantoor. Uiteraard nodigen we iedereen van harte uit om ons de komende periode te bezoeken op deze nieuwe locatie!


Voorbereiden op een bedrijfsverkoop: Begin alvast zelf!

Eén ding is zeker, er komt er een moment dat je je onderneming gaat overdragen. Zorg ervoor dat het je niet overvalt als er ineens een koper aan de deur klopt en wacht ook niet tot een verkoop noodzakelijk wordt. Houd het heft in handen, waarbij er een aantal onderwerpen zijn waar je altijd al mee aan de slag kunt gaan.

Wij bouwen verder met Bob

Om het fundament van Raeth B.V. verder te versterken hebben we Bob van der Veen aan ons weten te binden.

Kansen voor het MKB

Private Equity meldt zich steeds vaker als potentiële koper voor het mkb. Door de onzekere economische vooruitzichten zien we dat strategische partijen, zoals branchegenoten, terughoudender worden als koper en dat zij de financiële buffers liever aanhouden voor de eigen onderneming.

Naar boven