Partner

Maurice Bergman

Mijn naam is Maurice Bergman. Ik ben partner bij Raeth en begeleid aan- en verkooptrajecten en regel financieringen. In onze economie wordt ‘het zetten van vinkjes’ steeds belangrijker. Hoewel ik begrijp dat automatiseren vooruitgang biedt, is mijn overtuiging dat de menselijke maat altijd doorslaggevend moet zijn. 

Geïnteresseerd en ervaren

Gedreven door ondernemerswensen

Ik heb in het verleden bij verschillende grootzakelijke afdelingen bij banken gewerkt. Zowel nationaal als internationaal. Een boeiende reis. Door mijn werk kom ik met heel veel verschillende ondernemers in contact. En met allerlei ondernemingsplannen en sectoren in aanraking. Die inkijkjes waardeer ik. 

Wanneer een ondernemer in een vroeg stadium zijn of haar managementagenda met mij wil delen, zie ik dat als een grote gunst. Ik word gedreven door ondernemerswensen en wil hier de meest optimale oplossingen voor bedenken. Het netwerk dat ik de afgelopen twintig jaar heb opgebouwd komt hierbij goed van pas. Heb jij een ondernemerswens? Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven