Partner

Ronald Knoll

Ik ben Ronald Knoll, partner bij Raeth. Ik begeleid en adviseer ondernemers, DGA’s en hun families op belangrijke beslismomenten. Bij keuzes die fors ingrijpen in zowel de zakelijke als persoonlijke situatie. Het begeleiden van de mens achter de klant geeft mij veel energie en voldoening. Ik houd ervan om mensen, bedrijven en ideeën te verbinden en samen te brengen. 

Pragmatisch en academisch

Een professioneel opgebouwd netwerk

Naast mijn werkzame bestaan ben ik actief in ondernemersbesturen en toezichthoudende rollen. Waarbij ik regelmatig nieuwe regionale activiteiten en/of bewegingen heb mogen opstarten. Zoals bijvoorbeeld het Regio Zwolle Congres en de Regio Zwolle Monitor.

Men typeert mij als een betrokken adviseur die zich vastbijt in een dossier of vraagstuk. Dit gebeurt vanuit mijn principe: pragmatisch als het kan en academisch als het moet. Naast mijn eigen kennis en ervaring kan ik putten uit een groot professioneel opgebouwd netwerk. Oplossingen zoeken en vinden voor de gestelde vraag of uitdaging gebeurt altijd in nauw overleg en afstemming met jou. Ik wil namelijk niet vóór jou, maar mét jou werken. Ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing? Ik kom graag langs om kennis te maken.

 

Wat jouw volgende stap ook is

WIJ ZORGEN VOOR EEN OPLOSSING DIE PAST

Wij hebben de kennis in huis en het netwerk voorhanden om jou volledig te ontzorgen. Wij nemen initiatief, geven advies en bieden een luisterend oor. Het resultaat? De best passende oplossing. Een persoonlijk adviseur aan je zijde, dat brengt rust.

Naar boven