Wij bouwen verder met Bob

Om het fundament van Raeth B.V. verder te versterken hebben we Bob van der Veen aan ons weten te binden. Bob is een zeer ervaren analist die zich graag bezighoudt met complexe financiële vraagstukken.

Wij bouwen verder met Bob

Naast zijn ruime ervaring op dit vlak zal Bob ook ondersteuning bieden bij het analyseren en modelleren van fusie- en overname trajecten. Wij zijn erg blij met het toevoegen van Bob aan ons team. Heel veel plezier Bob en we zijn blij dat je ons gaat helpen met het verder uitbouwen van Raeth.


Voorbereiden op een bedrijfsverkoop: Begin alvast zelf!

Eén ding is zeker, er komt er een moment dat je je onderneming gaat overdragen. Zorg ervoor dat het je niet overvalt als er ineens een koper aan de deur klopt en wacht ook niet tot een verkoop noodzakelijk wordt. Houd het heft in handen, waarbij er een aantal onderwerpen zijn waar je altijd al mee aan de slag kunt gaan.

Opening nieuw kantoor

Vrijdag 8 september 2023 openden wij ons nieuwe kantoor een half jaar nadat we erin getrokken zijn.

Kansen voor het MKB

Private Equity meldt zich steeds vaker als potentiële koper voor het mkb. Door de onzekere economische vooruitzichten zien we dat strategische partijen, zoals branchegenoten, terughoudender worden als koper en dat zij de financiële buffers liever aanhouden voor de eigen onderneming.

Naar boven